top of page

Feedback fra kurs

Harisharan's Experience

Osho Risk
Harisharan's Experience
Harisharan's Experience

Harisharan's Experience

02:11
Spill video
Vartan's Experience

Vartan's Experience

03:54
Spill video
Manish' Experience

Manish' Experience

03:57
Spill video
buddha.png

Jeg har forsøkt vanlig terapi i to ulike varianter før jeg kom borti urometoden. For meg har urometoden først og fremst hjulpet meg til å bli en god familiefar, og den har gjort det letter å håndtere temperamentet mitt. Dette har gjort at jeg har kunne bryte et generasjonsmønster og gjort at jeg har kunnet gi mine barn en større trygghet enn det jeg selv fikk. Videre har den hjulpet meg å takle livets utfordringer på en en bedre måte enn tidligere. Urometoden er for meg et verktøy som gjør det litt enklere å leve. Jeg anbefaler alle foreldre å teste ut dette, og skulle gjerne sett det som obligatorisk. Hilsen Jan

buddha.png

Uendelig takknemlig for å få være en del av Bernard Bøhmer og Urometoden-retreat, og få bevitne fire dagers magi utfolde seg! Vet at magisk er et oppbrukt ord, og en klisje, men det føltes likevel akkurat som magi å være vitne til transformasjonen, fellesskapet og håpet som vokste frem i delt sårbarhet 

Kari Ann Egeland

buddha.png

Helgen var en intens, vakker og rørende opplevelse. Den var livsendrende for meg. Jeg er utslitt, men samtidig veldig glad. Denne opplevelsen føles som en gave som jeg vil ta med meg resten av livet. Møtene jeg hadde var utrolig sterke og ga meg muligheten til å se meg selv bedre. Jeg fikk også ro og tid til å kjenne etter hvordan jeg egentlig har det. Det var en dyp og hjertevarmende opplevelse.
Tusen takk hilsen Gunhild 

buddha.png

Bernard Bøhmer og Uroskolen Oslo kom inn i mitt liv på et punkt hvor jeg hadde gått meg vill, og strevde med utfordringer på nesten alle livets arenaer. Jeg hadde nådd bunnen og visste ikke hvordan jeg skulle snu og vende på meg, og var helt ute ved bristepunktet. Hjelpen kom fort og massivt. Jeg hadde hørt om Uroskolen Oslo via Podcasten Guro og Guru, og bestemte meg for å søke hjelp der. Jeg fikk svar og time med én gang. Og arbeidet kunne begynne. Jeg fikk umiddelbar tillit til Bernard. Hans kunnskap, tilstedeværelse, interesse og empati gjorde meg i stand til å stå på isflaket mitt mens vi jobbet. Gang på gang har han vist meg vei til egne ressurser, lært meg å forstå og kjenne at jeg rommer livet og virkeligheten. Han har en egen ro oppi alt sin uro og sitt eget levde liv, og en enorm forståelse for livets utfordringer. Bernard er utrolig raus på alle plan, og en sann læremester. Uroskolen Oslo ved Bernard har lært meg håndgripelige teknikker for umiddelbar takling av uro og livssmerte. Og han bryr seg, og det gjør meg modig. Det skaper en tillit som jeg har fått bekreftet gang på gang. Livet er ferskvare og jeg holder på med alt jeg har tilegnet meg hver dag. I dag står jeg stødigere enn jeg har gjort på mange år. Ved å finne frem til ressurser inni meg, ved å gjenkjenne det som er meg. Det uforanderlige i alt det som forandrer seg. Uten Bernard til å vise meg, hjelpe meg og støtte meg hadde det sett helt annerledes ut.

Jeg kan ikke få rost Urometoden og Bernard nok.

Tusen, tusen takk. Hilsen Anniken

buddha.png

Jeg er takknemlig og glad for at jeg fikk muligheten til å komme tilbake til Nøsen. Helgen var magisk, med fokus på meg selv. Når jeg ser tilbake, kommer tårene av glede og takknemlighet for alle de fine oppdagelsene jeg gjorde med meg selv og de flotte menneskene jeg møtte. Jeg har klart å ta med meg disse erfaringene inn i hverdagen. Nå lukker jeg øynene, gir meg selv kjærlighet og tar meg tid til å være sammen med barna mine og Fredrik. Jeg går saktere og gjør alt i et rolig tempo. Det er en nydelig følelse. Jeg er sliten i kroppen, men samtidig klar i hodet. Selvfølgelig har uroen dukket opp, men det føles bare helt perfekt og akkurat slik det skal være. 

Jeg vil takke deg for muligheten til å bli kjent med deg og denne måten å jobbe med meg selv på. Du deler så mye fint og nært, og du er en nydelig guide i mitt univers. 

Klem fra Anne
 

buddha.png

Hei! Og tusen takk for sist.

Reisen med urometoden har vært både spennende og lærerik. I begynnelsen var det litt tungt. Det var vanskelig å gi rom til uroen, og jeg følte lenge at jeg ikke mestret det. Først når jeg virkelig begynte å sette det ut i praksis, begynte det å skje endringer. Ironisk nok ble det vanskeligere før jeg begynte å forstå hva vi faktisk jobbet med. Jeg var fortsatt opphengt i tanken om at uroen måtte bort og ut av min bevissthet. Det var først etter å ha kommet gjennom de første lagene av skam og utilstrekkelighet at det begynte å føles håndterbart.

Etterpå har jeg følt meg utrolig lettet. Forholdet til min familie er som natt og dag, uten at det har skjedd noe spesielt, eller at vi har snakket om noe som helst. Det skyldes bare at min bevissthet rundt egne mønstre har endret seg og at jeg har lært meg å lytte. Takk for det.

 

Alt dette har skjedd i takt med en intensiv rehabilitering av kroppen. Jeg tror ikke jeg ville ha kommet så langt uten urometoden. Jeg merker at mange følelser er lagret i kroppen, og jo bedre kroppen føles, jo mer grums kommer til overflaten. Til tider er det intens, og uroen tar over slik at jeg faller tilbake i gamle mønstre, men stadig oftere klarer jeg å hente meg inn, lukke øynene og la det gå over. Jeg føler meg mye mer stabil og uttrykker meg mer autentisk enn noen gang.

Jeg vil avslutte med å si at du har ledet gruppen på en utmerket måte, og du er en fantastisk instruktør. Takk for alt du har lært meg og en hjertelig takk for at gruppen fortsetter. Det betyr utrolig mye.

Varm hilsen,
Daniel Karm

 

bottom of page